neděle 8. září 2019

Top 10 - LIPSTICK

LIPSTICK nebo-li rtěnka.
Na mě rtěnka působí jako ta pomyslná třešnička na dortu. Mívala jsem za to, že je jedno jakou rtěnku volím k makeupu.CHYBA.!! Rtěnku musíme volit hlavně podle stínů , tvářenky nebo bronzeru. Jasný že, si nedáte svítivě růžovou k modrým stínům.To se nosilo možná za mé babičky. Nyní volíme spíše zemitejší a jemnější odstíny rtěnek.
A protože nastáva podzim volíte takové i líčení, teda aspoň já. Na podzim mám nejraději hnědé,studené a matné stíny a k nim volím i rtěnky. 
Co roční období to jiné makeupy...určitě mě dáte za pravdu. 

 A protože, přichází podzim , budu měnit kosmetiku
 a s ní i rtěnky.
 Dnes jsem schválně vybrala ty, co jsem používala v létě a na jaře. V hlavě už mám pár odstínů, které si hodlám pořídit na podzim.Ale to až dýl.
V zimě pak používám nejvíce balzámy a bezbarvé lesky. Mívám dost suché a popraskané rty tak se snažím jim dodávat tu vláčnost alespoň pomocí kosmetiky.

V létě jsem používala spíše temnější odstíny. Začala jsem trochu experimentovat, vždy jsem si myslela , že ke mě jdou spíše ty jemnější ale co makeup to jiný odstín i rtěnky.Člověk se nemůže bát experimentovat.

Na obrázku jsem chválně dala ukázku odstínu.Ono když vidíte rtěnky jako takovou může se lišit odstín který nanášíte na rty. Někdy ta pigmentace se může lišit.

  1. MARY KAY - APPLE BERY
  2. ESSENCE - LONG LASTING 21
  3. ESSENCE - 13 LOVE ME
  4. TREND IT UP - 010
  5. REVOLUTION - CLICHE Tu najdete v článku ZDE
  6. CATRICE - POWER PLUMPING 040 Tuhle krásku najdete při tutoriálu ZDE
  7. ESSENCE - 04 IRON HEART Tento lesk jsem použila ZDE
  8. MAYBELLINE 415 CORAL BLUSH
  9. TREND IT UP - 170
  10. ASTOR - 012 SWEETWOOD  Tento lesk moc nepoužívám, jen tak občas.Třeba jen když mám jen řasenku. Dost lepí.


 Jaké rtěnky používáte nejčastěji VY ? Jakou jste si pořídily jako poslední a opravdu jí zbožňujete?

Zkuste mi napsat i typ na nějaký opravdu kvalitní a cenově rozumný lesk na rty ♥ 

KRÁSNÝ DEN

8 komentářů:

  1. Máš pravdu - člověk se opravdu nemá bát experimentovat :-) žijeme jen jednou a byla by škoda, abychom nevyzkoušeli nic :-) jsou to moc hezké barvičky, doufám, že uděláš pak třeba i srovnání, jak se ti změnily ty odstíny na podzim :-)
    Já teď používám spíš jen balzámky a másla na rty od Labella, protože jak začalo teď takové sychravo, popraskaly mi rty -_- takže si je teď léčím :-) a jinak mám ráda 16h rtěnky od Dermacolu :-) nebo i Essence má super rtěnky - hlavně velký výběr krásný odstínů a za pěkné ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já nemám moc ráda výrazné rtěnky, zdržuju se u nude barviček :)

    OdpovědětVymazat
  3. mam rada vyrazne ruze, isty cas som mala modry od Nyx, ale vobec nedrzal poriadne na perach, stacilo jedno napitie sa a uz bol prec. tak som sa ho zbavila, aj ked ten odtien sa mi fakt pacil. inak milujem tmavocerveny a tmavofialovy matny ruz, kedze vacsinou si aplikujem ruze iba ked idem niekam vecer, a tie farby si myslim, ze su na vecer ako stvorene. ale kupila som si aj jeden nude do ruzova a mam aj jeden koralovej farby, ktory som dostala a o ktorom si myslim, ze sa mi az tak nehodi, ale asi si ho parkrat na pery dam. a potom samozrejme medzi mojimi ruzmi nesmie chybat sytocerveny, ktory som vymenila v Oriflame v ramci akcie na sposob prines svoj stary cerveny ruz a my ti dame novy zadarmo.
    aj ked vlastnim asi 10 alebo 11 ruzov a najradsej by som si pri kazdej navsteve drogerie kupila novy, neda sa povedat, ze by som ich nosila pravidelne. skor naozaj iba prilezitostne alebo ked mam nejaky tyzden naladu na nekomfort nosenia ruzov vymenou za to, ze to vyzera dobre :D

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny odstíny se mi líbí, já spíše nosím nude barvy, ale tyhle podzimní barvičky jsou krásné! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi dlho som sa rúžom úplne vyhýbala, no potom som siahla po jednom od Essence, ktorý ma dostal k rúžom od Catrice – a úplne som sa zamilovala ho ich matnej kolekcie! Mám už tri v rôznych farbách (jedna je nude, druhý rúž je trochu tmavší a jeden je bordovo-hnedý, pomerne tmavý), vydržia úplne celý deň a vyzerajú skvelo, takže iba odporúčam! ❤
    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "MY ZERO WASTE DENTAL CARE"

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné odstíny, já jsem dřív rtěnky docela dost ráda nosila, hlavně výraznější červenou, fialovou, dokonce i tmavou hnědou, záleželo na příležitosti, ale poslední dobou jsem tak líná se malovat, že to snad ani není možné. A většinou když se namaluju, tak na pusu si už dám jen lesk nebo nějakou hodně světlounkou tělovou rtěnku. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. ja moc rúže nenosím, ale veľmi by som chcela :D len n ejako nemám odvahu ani techniku aby to vyzeralo dobre :D

    OdpovědětVymazat
  8. Super odstíny, moc se mi nelíbí 8 a 10 :-) jinak bych si vybrala.
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat