čtvrtek 5. září 2019

II.Unboxing - REVOLUTION + CATRICE


 Před 3 dny jsem si objednala pár věci zase přes internet. Obvikle mám raději kupovat kosmetiku v obchodu. A to zcela bězného důvodu , že si daný výrobek ochmatám,vyzkouší pigmentaci, odstín ..atd.Když je ale člověk nemocný a má chuť utrácet za to co se chystá koupit už rok..je těžké odolat.Tím nejvíc nejhlavnějším ,,dárkem,, myslím paletku 36 stínů od
PETRY LOVELYHAIR.

Kdo mě zná ví, že tyhle Youtuberky sleduji bezmála 7 let .Jsou my nejen učitelkami,krok za krokem, ale obrovnou inspirací a motivací.
Já začínala o jedné řasence a jedním lesku..mimochodem.Když jsme pak ale koukala na tyhle bloggerky, Youtuberky byla jsem ohromena a věděla jsme přesně co v životě CHCI.♥
Mám plán, mám hodně velký sen a plán v životě...a když se mi řekne že proč ne..neznám odpověď.
Myslím,že si svůj sen opravdu jednou splním a stanu se profíkem a vizážistkou s vlastní kosmetickou firmou. Možná se to někomu bude zdát jako VELKÝ SEN ..ale proč nemít velké sny.
 

V balíčku ale nebyla jen paletka ale i další dvě věci . Ta jedna  věc sice byla jako DÁREK ale i tak jí beru za svůj výber.
Jak už jsem řekla ,věci byly objednaný na NOTINO.CZ a objednávka do 2 dnů, naprostá pohoda. Trochu jsem se bála aby to přišlo v pořádku a stíny u paletky nebyly třeba rozbité nebo něco nějak podobně poničeného.No hele, stává se.
Ale obavy mě hned přešly po otevření balíčku.Vše bylo perfektně zabaleno a ošetřeno bublinkovou folií. Profíci,co víc říct.
 

Začnu tím méně fascinujícím co mě taky potěšilo a jsem s tím naprosto spokojená.Je to korektor od Catrice ONE DROP COVERAGE v odstínu 003.
Nemůžu říct že mě ten odstín na první pohled uplně zaujal, dost jsem se lekla. ale po nanešení na obličej udělal svojí práci naprosto dokonale. Díkybohu.Nikdy jsem korektor nepoužívala ale určitě ho zařadím do svého líčení. Co se týče krytí mě příjde jemnejší,tudíž určitě né pro velké flíčky a beďárky.Já že tam toho moc nemám a mám hladší obličej,tak mě jemnější krití vůbec nevadí.
 Cena korektoru 127,-
Druhá věc , neboli DÁREK nad určitou hodnotu nákupu,jsem si vybrala tuto rtěnku. Je to od REVOLUTION v odstínu CLICHE.Na první dojem, užasný desing samotného výrobku.
Souhlasí i co na fotce to ve skutečnosti ,což se málokdy ,mě zrovna, stane. Na rtech mě působí trochu temněji než jsem předpokládala ale k  víraznému makeupu bude sedět skvěle. Musí se jen dávat pozor s čím to kombinovat. Určitě né tuto barvu s modrými stíny....to ne-e!
Cena: DÁREK!

 
A jsem u KRÁLOVNY tohoto článku.To nejlepší nakonec ! Paletka 36 stínů od Revolution By Petra!
Pořád nemůžu uvěřit tomu, že jí tu mám před sebou na stole. K tomu ani nemám co říct.Pigmentace jak jinak než skvělá. Trochu teda ten žlutý stín se mi nelíbí ale dá se použít na přechod z jedné barvy na druhou nebo třeba do vnitřního koutku oka na rozjasnění.
A teď už se jen kochejte.♥♥


 #PETRALOVELYHAIR








 Stíny mají své pojmenování což je skvělé i na tutoriály. Péťa je prostě profesionál. ♥
Už se těším na tutoriály a doufám že jsem Vás inspirovala ke koupy podobné ba i stejné paletky.STOJÍ TO za to. Cena paletky byla 340,- na NOTINO.CZ

Mějte krásný den srdíčka♥

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Určitě mě nezapomeňte sledovat i na Instagramu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 komentářů:

  1. Paletku od Petry mám v plánu si taky pořídit, ty odstíny jsou přesně takové, jaké mám nejradši :))

    OdpovědětVymazat
  2. Paletku mám už dlouho, je skvělá:)

    OdpovědětVymazat
  3. Paletku od Petry mám už od kedy vyšla na svetlo sveta a je super :D niektoré tiene treba vklepávať a niektoré stačí aj nanášať ťahmi :) Ten rúž vyzerá tiež pekne už som sa po ňom tiež obzerala ale teraz používam iba od Nuskin Powerlipsfluid lebo mi vydrží všetko :)

    CHUDOBNÍ, BOHATÍ, ROZDIEL MEDZI VRSTVAMI UŽ OD ŠKOLKY

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka od Petry je krásná a plánuji si ji pořídit :-) odstíny jsou tam využitelné jak na večerní líčení, tak i na každodenní líčení do práce :-) líbí se mi i ta rtěnka... ten odstín je takový podzimní, hezká barvička, která když se dobře zkombinuje, udělá velkou parádu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Paletku od Petry jsem dostala k Vánocům od kamaráda, je skvělá :-) jinak super unboxing, objednala jsi si perfektní věci.
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat