středa 4. září 2019

HOLÍCÍ STROJEK REMINGTON - recenze


Před nedávnem jsem tu měla UNBOXING přímo na tento holící strojek.
protože, už uběhlo pár dní a já ho použíla vícekrát než k tomu prvnímu článku,mám, nebo spíše, je mou ,div né, povinností napsat UPGRADE na tento ,,výborný holící strojek" .
Můj pracovní název pro něj je ,,šmejd"..
U této recenze nečekejte žádné kladné plusy a kdoví jaké chválení výrobky za 1000kč!
Nerada bych aby moje rozzlobení, naštvání a nynější emoce se otiskly do článku ale místam se asi otisknou,protože jsem na to fakt naštvaná.

Zčneme tedy pěkně od začátku.
Holící strojek byl objednáný na DATARTU  přes internet.Dodání do 2 pracovních dní, super!
Po otevření jsem byla nadšená,že kdoví co nemám v rukách.Že mě končí éra jednorázových žiletek ,že budu mít dokonale oholené tělo....AHÁ NAIVITA!
Lidi, protože mi asi 2-3 holčiny psaly že by si ho rády koupily,klidně kupte ale k tomu si pořidte tak 10 jednorázových žiletek.


Strojek, dle mého názoru neholítak dokonale jak se píše. Dobře, reklama je reklama to beru. Ale...kdyby se to aspoň blížilo k tomu co se kde o tom píše.
Vezmeme si třeba holení nohou jo?  Čekala bych že jednou přejedu a bude pokožka oholená. Ani prd. Vy musíte to místo vzít tak 6x aby jste rukou ty chloubky necítily. Tlačíte a tlaačíte,mezitím Vás to 2x kousne tou přední žiletkou .
Další věc , kterou asi my holky potřebujeme mít nejvíc oholenou a v pořádku jsou třísla. (doufám že tu nejsou ty který by se červenaly ale já Vám to prostě napsat musím).
Na třísla chci jen zmínit že lepší si koupit právě ty jednorázovky.Protože hlavice strojku je fakt velká a tak se s ní nedostanete do určitých patřičných míst kam se dostat potřebujete. Snad se chápeme.



To by ještě šlo, řekla jsem si, dobře, pořídím si jednorázové žiletky na třísla, a hold na ty nohy budu tlačit a nejspíš si pořídím i pěnu na holení.

Další stránkou tohoto mazlíčka je to, že se to nabíjí 20hodin prosím Vás.Jestli je tohle bězné a máte to doma taak fakt GRATULUJU! :-/ A jestě horší průser je VÝDRŽ BATERIE!
Já to nabíjela těch užasných 20 hodin a vydrželo mě to 20 minut! Po 20 minutách mě to sice šlo ale nebralo to chloupky tak ostře a dobře jako hned po nabití. Po dalších 10minutách se to zmírňovalo a kňouralo a BUM bylo po . A jen tak mimochodem...měla jsem jednu nohu oholenou a druhou ne...Jako....bez komentáře!!!
To, že strojek se vybije, beru, normálka jako telefon. ALE vidíte tam ten nepoměr?!! 20hodin NABIJÍM a 30minut mě to vydrží?!!!Jako fakt?!
Už je Vám jasné proč ,,šmejd" ?
Napadla mě reklamace ale kdo ví zdali by mi to uznaly protože mě se to prostě nezdá že takovy nepoměr baterie jako lze vůbec existovat. Dejte mi prosím vědět co VY máte za typ strojku a jak to máte s nabíjením. Třeba je to běžný a budu tu za úplnou blbku ale já sem Vám tak naštvaná, tak moc zklamaná a můžu říct aj nešťaastná.


4 komentáře:

  1. S holiacim strojčekom ešte skúsenosť nemám, ale ako čítam, radšej ostanem pri starej dobrej klasike, teda obyčajných žiletkách :D
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  2. Strojek asi pěkná hrůza...já jsem strojek nikdy neměla, kupuji si klasická holítka :-)
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mě mrzí, že nejsi spokojená. Bohužel mám s jedním strojkem podobnou zkušenost a stejně dám nejraději přednost klasickým žiletkám - ty nezklamou nikdy :D

    OdpovědětVymazat
  4. Děláš si srandu? A to jsem měla tendenci, že bych si tento holicí strojek pořídila... tak po této tvojí zkušenosti od něj dávám opravdu ruce pryč -_- to je šílené. Nedivím se, že nejsi spokojená, protože tohle je fakt ŠMEJD... Strojek nemám, pouze o něm uvažuji, ale po tomhle asi fakt nebudu nic hledat... zlaté žiletky!

    OdpovědětVymazat