sobota 7. září 2019

Chvilka nad šálkem čaje

Chvilka nad šálkem čaje

Ti z Vás kdo tu chodí pravidelně, si určitě všimly změn,které tu dělám průběžně.
To víte, ještě pořád si zvikám na nový portál blogu.Tak to chce vše vyzkoušet, a následovně vybrat to, co mi bude vyhovovat. Stále se učím, tudíž, pokud tu něco nebude sedět, buďte trpělivé a vstřícné.

INSTAGRAM 

První NOVINKOU na blogu je INSTAGRAM. Založila jsem si ho z důvodu i fotek, různé kosmetiky a taky proto, že mě baví fotit kosmetiku. 
Myslím, že INSTA patří do dnešního světa jako třeba FACEBOOK a má ho snad každý.
Další věcí co se instagramu týlá, je LIVESTREAM. 
Včera jsem už něco takového zkoušela a docela mě to ,,šlo". Žádná nervozita, žádné koktání, tak jsem si řekla proč to aspoń nezkoušet vícekrát.
Je mi jasné že, né každý má každou chvíly čas , že chodíte do škol, na brigády, a zaměstání a to nemluvím o běžných domácích pracích.Z tohoto důvodu bude lepší že SEM na blog , na instagram i na FB stránku blogu( ke ktreé se dostanu v dalších bodech) dát plakát s časem a datum LIVESTREAMU a Vy tak budete vědět kdy přesně budu ONLINE na případné Vaše dotazy.
Upozorňuji předem dotazy pouze na téma KOSMETIKA, BLOG...Na soukromé otázky se mi moc odpovídat nechce.
 Druhou změnou je , jak jsem už naznačila FACEBOOK stránka k blogu. Zde máte tak lepší přehled nad články, snadnější přístup a všechny důležité informace přehlednější.
Budou tam třeba i věci, které se moc do článku nehodí, třeba kam jedu, proč tam jedu a takový ONLINE OKENKO. 

https://www.facebook.com/FanCosmetic-109351367112973/?ref=aymt_homepage_panel&eid=ARBYdXCSpTzaxkn9I1ZAqKWXPwOzIlRdMob7x2XBONn3fG1U4w4A5oktTR3EBp4qMrax0kleCmnn9KYP
  

Snažím se to tu pořád zkrášlovat a zjemňovat.Na levé straně máte i přístupy na mé IG a FB stránky .Určitě budu ještě poopravovat celkový vzhled ale, spíš se teď snažím na kvalitu, aby to vše fungovalo. 
Dnes je zataženo a já mám pořád nemocenskou, takže se dnes pustím určitě na články a něco zkusím přednastavit.Určitě Vás čeka tutoriál s REVOLUTION BY PETRA .Včera jsem něco málo zkoušela ale jak jsem chtěla zkusit snad všech 36 stínů tak z toho nic moc nevzniklo.
Určitě tam mám plánu ještě recenzi na značku HERBALS ESSENCIS co jde teď všude v reklamách. No, mám dost článků  v záloze tak snad se tuto trochu vic rozjedde, nez je to teď. Trochu jsme smutná i z toho , že FB mám jen sebe a přítele a INSTAGRAM má asi 6 lidí. Snad se to zlepší.
 Kde je vůle tam je i výsledek. :-)

♥MĚJTE SE KRÁSNĚ A ZASE U DALŠÍHO ČLÁNKU♥
♥MILUJU VÁS♥

1 komentář:

  1. Všichni jednou začínáme, přeju ti, ať se ti daří. Dam ti follow na instagramu, třeba ti to tu radost uděla :) jen tak dál, těším se, co vymyslíš :)

    OdpovědětVymazat