čtvrtek 8. srpna 2019

Oblíbenci (ne jen) na JARO/LÉTO



 Ahoj holky,
já vím, slíbila jsem že tu budu pořád ale jak jistě víte nastupovala jsem do nové práce. A vůbec nestíhám blog/ovat.
Vím, říká se že když chceš tak to jde. Ale já opravdu chci ale nejde to. To bych musela buď brzo ráno, nebo po desáté, co přicházím z práce .OBOJE nechci. Vezmeme to z jiného soudku.
Dnes mám sice asi tak 45 minut na napsaní tohoto článku než mi začne oblíbená kriminálka ale, mám za to že to stihnu. Mám už z těch kriminálek, takovou tu tradici, páč snad jiného od 20,00h nic nedávají. Max.v pátek nějakého toho superhrdinu od MARVELU ,což, teda taky žeru.
A pak si pište blog. :-)))
Tak dost vykecávání, jdeme na to, co Vy na to ?


Rozhodla jsem že Vás určitě bude zajímat, a kdoví třeba i inspirovat, moje kosmetika co používám převážně přes léto. Každá mi určitě dáte za pravdu, že se ksometika mění jak na zimu tak na perný dny kdy z Vás leje jak z koně už jen při příchodu domů z práce..Například v zimě tolik nepoužíváme deodoranty a není potřeba tolik čistit pleť. Samozřejmě že je potřeba čistit pleť pořád ale víc v létě.....chápeme se ne ? :-)))
  1. DEODORANTY!!!!
  2. VOŇAVKY
  3. VLASY
  4. SPRCHOVÉ GELY

1.DEODORANTY 
  • DOVE go fresh
  • FA divine moments
  • GARNIER MINERALS invisible black white
 Bez deodorantu v létě nevýjdu před barák. Potím se tak nějak normálně , né extra hodně ale i tak si připadám po použití lépe.S voňavkama je to tak stejně. A jsem si 100% jistá že nejsem sama.
V káždě z kabelek mam povinnou výbavu a mezi ně patří i toho.Krom dalších 30 věcí..:-)) HIHI.
 
 2.VOŇAVKY
  • PLAYBOY _snad všechny druhy...:-)
  • ADIDAS pure lightness
  • REPLAy tank plate  - první voňavku jsem dostala od přítele k prvním vánocům a už bych neměnila.  
 
Playboy a Adidas voňavky nebom spíše abych byla přesná, toaletní vody, najdeme v každé drogerií ale právě proto je mám ráda a cenově jsou na tom tak akorát. Na tu vůni v práci to bohatě stačí. Není potřeba do práce mít voňavku za milion...HIHÍ!

3.VLASY 
  • SCHAUMA
  • LOREÁLPARIS
  • IVES ROCHER
  • .....atd..

p.s DERMACOL JE SPRCHÁČ..trochu error při focení ..
p-s-2 Loreal je maska na vlasy a je užasná!!!!!

4.SPRCHOVÉ GELY 
  • DERMACOL AROMA RITUALS -  všechny druhy od této řady!
  • DOVE  - Velvet Soft  , - Sensitive skin
  • FA- Fiji dream watermelon

Na léto, co se týče sprcháčů mám ráda všechny druhy od DERMACOLU z řady AROMARITUALS a DOVE spíše na zimu. Ani moc nevím proč. HIHÍÍ.

Tak jo ! Mám posledních asi 5 minut než mi začne kriminálka . A myslim si, že jsem to docela i stihla no ne ?
A jakou kosmetiku používáte VY nejraději mezi těma 30C vedrama?
Butty♥

5 komentářů:

  1. Po té L'oreál masce na vlasy jsem už několikrát koukala, asi ji konečně vyzkouším taky, když jí máš v oblíbencích :D :))

    OdpovědětVymazat
  2. jéé, před týdnem jsem zrovna koukala na tu playboy voňavku a úplně vzpomínala jak sem jí měla :D (ještě s takovým tím flakonem s ušiškama :D) a tu loreal masku používá mamka a úplně božsky voní!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Já teda úplně nesnáším, jak v televizi jedou pořád jenom kriminálky. Takže si furt dokola pouštím Teorii velkého třesku nebo občas RE-Play. Jinak se na tv moc nekoukám. Z deodorantů je můj favorit od Fa, voňavky beru z Avonu nebo Oriflamu (teď ujíždím na parfému Alfa), šampony a sprcháče beru podle nabídky (šampony teda většinou s konopím). :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je něco na co si nepotrpím a to jsem milovník kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  5. Máš toho moc :/ ale jsi dobrá, že sis i tak našla chvilku na blog. Jsem ráda, že tady vidím článek. Co se týká deodorantů, tak vidím, že máme celkem stejný vkus! Používám Fa i Garnier a shodou okolností mám teď úplně stejný "druhy" nebo spíš vůně těchto deodorantů doma :-)
    A z parfémů je to také Playboy :-) a teď mám i Bruno Banani (Made for Women - úžasná vůně) :-)
    No nedám v rámci sprchových gelů dopustit na Dermacol AromaRituals, to jsou úplně dokonalé vůně... a ještě používám sprchové gely Balea a nebo Yves Rocher, ty také krásně voní :-)
    No a na vlasy už dlouhé roky používám jedině značku Aussie, která mým vlasům vyhovuje :-)
    Moc super článek! :-)

    OdpovědětVymazat